Daniella

30 år, gift med Jonas, mor til en søn på to år og en lille ny på vej

Jeg er uddannet grafiker og har skabt karriere som inhouse grafiker i både store og små virksomheder. Min kreativitet kommer selvfølgelig til udtryk i det grafiske, jeg laver på computeren, men jeg har også brug for at gøre min kreativitet fysisk. Mine mange DIY projekter strækker sig lige fra bolig indretning til syning til smykker til gavekurve – og meget, meget andet.

For mig er det gennemgående tema og det perfekte et absolut must i alt hvad jeg laver, hvor det seneste projekt har været renovering af vores hus. Min mand og jeg købte for to år siden et gammelt mejeri, som vi selv har i standsat og indrettet. Stilen er en blanding af industri og moderne og ja, det gennemgående tema, det spotter du nemt på vores diverse sociale medier.

Det største jeg har kreeret er min søn, så det er nok ingen overraskelse at jeg har udviklet en særlig interesse for DIY baby tilbehør til ham. Nu venter vi os en pige til foråret, og jeg har allerede købt det første stykke stof til at sy mit eget baby dynebetræk. På bloggen skal du glæde dig til tips, trick og inspiration til mine mange projekter, og hvordan du finder tid til det, hvis du ligesom jeg har små børn eller blot en travl hverdag.