Genbrug til nytår

I dag havde jeg brug for et kreativt afbræk væk fra min computer. Lige nu er vi ved at gøre klar på webshoppen til den kommende konfirmationsæson, og det bliver så lækkert, stilrent og med en masse personlighed.

Faktisk kan du allerede nu få et lille smugkig på vores Shop.

Mit kreative afbræk gik altså udover vores juletræ, som jeg i år har proklameret til Thomas “at jeg kan bruge til 1000 kreative projektet”. Det vil sige, jeg har to, og det ene deler jeg så nu, med dig.

Der skal ikke være tvivl om at bordopdækninger fylder rigtig meget hos både Daniella og jeg for tiden i forberedelserne til konfirmationerne. Så med tanke på nytår, fik jeg en idé til at genbruge mit juletræ.

Med denne pompøse nytårsdekoration (centerpiece), kunne jeg holde mig til en simpel opdækning uden de store omkostninger.

 

 

Det skal du bruge

  • Grangrene
  • Spraymaling
  • Glimmer
  • Hårlak

 

Fremgangsmåde

  1. Klip grangrene af dit juletræ (vi havde et nordmannsgran i år)
  2. Fjern grannåle, så det kun er nåle på den øverste del af grenen
  3. Spray grenene udenfor med spraymaling
  4. Drys med glimmer
  5. Forsegl glimmer med hårlak
  6. Put grenene i en vase

 

Godt nytår!

Glæd dig til meget mere DIY og inspiration i 2019.

♡ Mie

Leave a Comment