Handelsbetingelser

Disse forretningsbetingelser er gældende for al handel på konkrat.dk

 

Generelle oplysninger

Konkrät IVS
St. Sct. Mikkels gade 4.1
8800 Viborg
CVR: 40149082

Betaling

Ved køb med kort trækkes beløbet fra din konto, når vi gennemfører din bestilling hos konkrat.dk

Konkrät modtager online betalinger med Visa, Visa Electron, V Pay, Mastercard, Mastercard Debit, Maestro.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Konkrät benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage, såfremt du vælger at printe selv.

Ønsker du at benytte vores samarbejdspartner Digisource A/S vil leveringen være 7-10 hverdage.  Produktion og forsendelse tillægges Digisources ansvar. Minimum 30 gæster. Priser kan findes i vores FAQ.

 

Billede til takkekort skal vi have i hænde senest 3 mdr. efter eventet, hvorefter ovenstående levering igen gør sig gældende.

Kan vi af en eller anden grund ikke leve op til vores produkt indenfor leveringstiden, vil du modtage en mail herom hurtigst muligt. Dette vil give dig muligheden for at bekræfte en længere leveringstid, vælge en anden varer eller annullere dit køb.

 

Fortrydelsesret

Alle produkterne på hjemmesiden er digitalt, og vil derfor blive leveret via et download link, som sendes til din email. Der gives ikke fortrydelsesret på varer købt i vores webshop da varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret.

Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

Reklamationsret

Der ydes reklamation i henhold til købelovens mangelsregler på varekøb.
Reklamation over fejl eller mangler, som bør opdages ved gennemlæsning efter modtagelsen, skal meddeles Konkrät inden for rimelig tid. Du kan kontakte os på hej@konkrat.dk.

Du har ret til at få udbedret eventuelle fejl og mangler ved dit køb, som kan tillægges varens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

Konkrät fraskriver sig al ansvar for fejl og mangler, som umiddelbart først opdages efter print/tryk/skæring, og kan derfor ikke kræves at erstatte eller afholde udgifter i forbindelse med nyt omtryk.

 

Forbehold

Konkrät tager forbehold for kundens egne tastfejl både i ordre, ved personliggørelsen af vores produkter samt for billedkvaliteten i eventuelle uploadede foto.

Der kan være elementer i vores pakker der kræver andre materialer eks. papir, cellofanposer, snor, klips etc., som ikke følger med i dit køb. Det er selvfølgelig op til dig om du vil bruge vores anvisninger i de medfølgende guides, eller være kreativ med den grafik vi leverer til dig.

 

Copyright

Al billed- og tekst materiale på konkrat.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.