Privatlivspolitik

 

Når du klikker dig ind på vores hjemmeside indsamler KONKRÄT oplysninger om dig, så vi hele tiden kan forbedre vores indhold og øge værdien for dig. Nedenfor kan du læse om de informationer der indsamles, herunder hvordan de behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

 

KONKRÄT indsamler oplysninger om dig på to måder:

  • Ved brug af cookies
  • Ved at du selv angiver oplysninger ved tilmelding til vores nyhedsbrev

 

Cookies – generelt

Første gang du besøger vores hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. Det er selvfølgelig helt op til dig, om du vil acceptere disse.

(Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger indsamles, kan du springe videre til afsnittet om, hvordan du sletter dine cookies her).

Rent teknisk er en cookie en lille tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende, og som registrerer dig som en unik bruger. Cookies gør det faktisk lettere for dig at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Med andre ord, kan en cookie huske og genkende informationer om dine præferencer, så du for eksempel slipper for at udfylde dine oplysninger, hver gang du foretager et køb i vores webshop.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som for eksempel virus, og er derfor ikke farlig at godkende.

 

Hvad bruger vi cookies til?

Cookies er med til at fortælle om dit besøg.

For at få en bedre forståelse af hvem der besøger KONKRÄT, bruger vi cookies til lave demografiske og brugerrelaterede statistikker. Det vil sige at de informationer vi indsamler, så som hvor lang tid du besøger vores hjemmeside, hvilke og hvor mange artikler du læser, hvilke annoncer du ser, om du har besøgt os før osv., sikrer både os og dig, at du ikke ser det samme indhold igen og igen, samtidig med at vi tilstræber, at de annoncer du ser, er interessante for dig.

Vi anvender derfor følgende tredjeparts cookies for at kunne forbedre din oplevelse:

  • Google Analytics
  • Google Ads
  • Facebook
  • Who copied me

Se hvordan Google bruger oplysninger fra dette website her.

Slet cookies – manuelt og automatisk

Når du har accepteres cookies på vores hjemmeside, opbevares de på din computer, mobil osv. i varieret antal måneder fra sidste gang du besøgte siden. Når de pågældende cookies udløber, slettes de automatisk.

Du kan til vær en tid slette dine cookies ved at følge vejledningen på minecookies.org.

Sletter eller blokerer du cookies vil annoncerne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samtidig med at der muligvis vil være indhold du ikke kan få adgang til.

 

Personoplysninger – generelt

KONKRÄT beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, opretter dig som kunde, deltager i konkurrencer eller undersøgelser m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, men det kan også være oplysninger om køn, alder og interesser (ud fra de sider du klikker på). Det vil typisk være i forbindelse med køb eller tilmelding til vores nyhedsbrev.

 

Hvad bruger vi personoplysninger til?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du samtidig dit samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og eventuelle tilbud. Din e-mail og dine oplysninger beholder vi indtil det ikke længere er relevant – det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Du vil selvfølgelig altid kunne trække dit samtykke tilbage. Det gør du nemmest ved at benytte linket i bunden af den seneste modtagne e-mail fra os, eller ved at skrive til hej@konkrat.dk og oplyse at du ikke længere ønsker at modtage vores e-mails.

I forbindelse med dit køb hos KONKRÄT beder vi dig indtaste en række personoplysninger, herunder dit navn, adresse, email, telefonnummer og betalingsoplysninger samt oplysninger vedrørende dit arrangement. Dette er nødvendigt, for at vi kan opfylde vores del af handlen og ekspedere din ordre jf. vores handelsbetingelser.

Dine oplysninger arkiveres efterfølgende til brug ved analyser og undersøgelser, der er rette mod forbedring af vores produkter, tjenester, visning af indhold og annoncer tilpasset dine interesser. Dine oplysninger arkiveres ikke længere end 5 år ifølge regnskabslovens krav om dokumentation, hvorefter dine oplysninger slettes hos KONKRÄT.

 

Sikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke eller ved opfyldelse af en ordre, vil vi altid behandle dine oplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med den gældende lovgivning, herunder persondataloven og databeskyttelsesloven. Vi benytter desuden en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data i forbindelse med ovenstående. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre i vores retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

Kontakt

Du har til hver en tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Er der registreret forkerte data eller har du andre indsigelser kan du rette henvendelse til hej@konkrat.dk.

Ønsker du at klage over KONKRÄTs behandling af dine personoplysninger, kan har du også mulighed for at tage kontakt til datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

KONKRÄT IVS · CVR: 40149082
Email: hej@konkrat.dk

 

Senest opdateret 10. januar 2019