Mie

31 år, kæreste med Thomas

Jeg er uddannet event manager og senere online marketing manager.

Jeg har arbejdet både i ind- og udland, hvor min kreativitet er kommet til udtryk i de events jeg har skabt.  Jeg elsker at rejse og har flyttet meget rundt både efter uddannelse og job, så det er først indenfor de seneste par år, at jeg har fået en base i Danmark igen.

Da min kæreste Thomas flyttede ind, fik vi et ægte ”fusions hjem”, da vi begge havde to fuldt møbelrede lejligheder. I og med at intet rigtig matchede, valgte vi at finde et udgangspunkt, med plads til begge vores personligheder, så der i vores 50 kvm store lejelejlighed, både blev plads til Thomas’ mange højtalere og min højtelskede, antikke rejsekuffert, fra mit barndomshjem.

Ligesom vores forhold har udviklet sig, har vi også udviklet en fælles stil med drømme om, hvordan vi gerne vil indrette os – med særlig inspiration af tiny homes, hvor pladsen skal udnyttes.

På bloggen skal du derfor glæde dig til at følge mine spontane krea ideer, indretnings projekter og bolig hacks, der skal forvandle vores lejligheden til et fælles hjem, hvor vi kan invitere venner og familie både til hverdag og fest.