Vores

pakker

Hos KONKRÄT synes vi at din tid er værdifuld.


Derfor har vi taget udgangspunkt i det vi er bedst til og kombineret vores evner indenfor events og grafisk design, så du undgår at skulle bruge oceaner af tid på forberedelse og planlægning.


Vi har som de første i Danmark udviklet unikke pakkeløsninger, der indeholder alle de grundlæggende elementer hvadenten du skal holde konfirmation, bryllup, barnedåb, studenterfest eller noget helt andet.


Du vælger, hvilken pakke der passer til dig - vi sætter den personligt op og sender til dig, så den lige er til at printe ud på en helt almindelige blækprinter. 

Herefter er det blot at bruge en saks og følge vores anvisninger. 

Det er nemt, billigt og giver et (overraskende) flot resultat.


Priser fra 299 kr.

Basic

For dig der vil holde det helt simpelt med invitation og takkekort. 

Du får begge dele i både i en printvenlig pdf og en jpg-fil, hvis du foretrækker at sende via email eller de sociale medier. 

Standard

For dig der har brug for de helt basale elementer som invitation, takkekort og bordkort. Med standardpakken får du også inspiration til borddækning, vejledende budget og en tjekliste.

Luksus

For dig der vil gøre det nemt. Vi har samlet save the date, invitation, facebook topbanner (begivenhed), takkekort, personligt logo, bordkort, menukort og en party favour til at pynte på bordet altsammen i én og samme pakke. Med luksuspakken får du også inspiration til borddækning, vejledende budget og en tjekliste - altså en allround pakke, der sparer dig masser af tid! 

Design selv

Går du med et helt specifikt design i tankerne, hjælper vi dig gerne. Kontakt os på hej@konkrat.dk og lad os tage en uforpligtende snak.

Har du ikke alle information klar ved bestilling eks. menu, navne på gæster, eller vil du gerne vente med takkekortet, og bruge et billede fra selve dagen?


Intet problem! Vi kan dele pakken op, så du kan starte med invitationen og senere få menukort, bordkort m.m., når du har de info at dele med os.