Handelsbetingelser

Disse forretningsbetingelser er gældende for al handel på konkrat.dk

 

Generelle oplysninger

Konkrät ApS
Under Rødtjørnen 3 G
7500 Holstebro
CVR: 40149082

 

1. Køb

Alle vores plakater er personlige og tegnet ud fra dit foto. Konkrät ApS forholder sig neutral til motivet på dit billede, sålænge motivet ikke afspejler en voldelig eller direkte kriminel handling.

Når du har bestilt en ordre på konkrat.dk, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail.

Dog er Konkrät berettiget til at annullere din bestilling, fx. som følge af pris- og tekstfejl, og hvis det sker, underretter vi dig naturligvis herom pr. e-mail.

 

2. Betaling

Ved køb med kort trækkes beløbet fra din konto, når vi gennemfører din bestilling hos konkrat.dk

Konkrät modtager online betalinger med Visa, Visa Electron, V Pay, Mastercard, Mastercard Debit, Maestro.

betalingskort visa mastercard 

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.

 

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

 

Konkrät benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

 

3. Levering

Leveringstiden er som 72 timer i hverdage for digitale filer (sendt via mail) eller 4-7 hverdage for print medmindre andet er anført på siden.

Kan vi af en eller anden grund ikke opfylde din bestilling indenfor leveringstiden, vil du modtage en mail herom hurtigst muligt. Dette vil give dig muligheden for at bekræfte en længere leveringstid, vælge en anden varer eller annullere dit køb. 

Alle digitale illustrationer leveres via email.

Alle plakater kan leveres til privatadresser, pakkebokse og virksomhedsadresser. Varen vil blive leveret til den adresse, du har oplyst som leveringsadresse eller til det nærmeste pakkecenter fra din hjemmeadresse afhængig af din valgte leveringsform. Er dine adresseoplysningerne på ordren ikke korrekte, påtager Konkrät sig ikke ansvar for forsendelsen eller evt. bortkomst af denne.

 

3.1 Fri levering

Vi tilbyder fri levering til pakkeboks på alle bestillinger over 599 kr. Dette gælder også hvis du betaler med et gavekort eller særlige rabatkuponer.

  

4. Tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder i en begrænset periode 100% tilfredshedsgaranti. Når vi har din illustration klar sendes den til godkendelse hos dig. 

Er du ikke tilfreds, skal der gives skriftligt besked herom, hvorved vi annullerer uden efterfølgende opkrævning.

 

4.1. Ændringer 

Ønsker du en anden baggrundsfarve end den du bestilte eller har du andre ændringer, laver vi korrektur for 25 kr. pr. ændring. 

Beløbet opkræves via link, der kan betales med kort jf. afsnit 2. 

Når beløbet er overført, og du har godkendt, sender vi plakaten til tryk. 

Bemærk at dette kan påvirke behandlingstiden. 

 

 

5. Fortrydelsesret

Alle personlige bestillinger, dvs. illustrationer lavet ud fra dit foto (plakat eller digitalt) eller design plakater med tilkøbte personlige elementer, er specialfremstillede varer, hvorved returretten bortfalder jævnfør Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2.

Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

 

6. Reklamationsret

Der ydes 2 års reklamation i henhold til købelovens mangelsregler på varekøb.
Reklamation over fejl eller mangler, som bør opdages ved gennemlæsning efter modtagelsen, skal meddeles Konkrät inden for rimelig tid. Du kan kontakte os på hej@konkrat.dkVenligst beskriv hvad fejlen eller manglen ved varen er. Husk at gemme varen, som du ønsker at reklamere over.

Du har ret til at få udbedret eventuelle fejl og mangler ved dit køb, som kan tillægges varens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

 

Konkrät fraskriver sig al ansvar for fejl og mangler, som umiddelbart først opdages efter print/tryk/skæring, og kan derfor ikke kræves at erstatte eller afholde udgifter i forbindelse med nyt omtryk.

Ved returnering og reklamation kan du rette henvendelse til:

Konkrät IVS
Under Rødtjørnen 3 G
7500 Holstebro

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

7. Forbehold

Konkrät tager forbehold for pris- og tekstfejl, tekniske fejl, lagerstyringsfejl og force majeure, samt kundens egne tastefejl både i ordre og ved personliggørelsen af vores produkter herunder tekstorientering, tekstplacering, baggrundsfarver m.v.

Vi tegner ud fra omrids på tilsendte fotos og tager højde for kendetegn som hårfarve, briller, piercinger, tatoveringer m.m., så det er tydeligt hvem personen er på plakaten. I tilfælde af få kendetegn tegner vi øjenbryn eller andet, som vi vurderer giver plakaten det bedste udtryk. Avanceret mønster på tøj vil ikke blive rentegnet.

8. Gavekort

Gavekort til konkrat.dk er gyldige i 2 år fra udstedelsen. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter. Eventuelt restbeløb af gavekort udbetales ikke, men kan bruges på andre bestillinger på konkrat.dk

9. Ophavsret og videredeling

Alle vores illustrationer, personlige plakater og originale designs, er kun til personligt brug. Når du modtager din illustration (elektronisk eller fysisk) må den ikke videredeles som din egen, eller bruges i markedsføring for et produkt, event, handling eller andet medmindre der indgås en aftale med Konkrät ApS herom.

 

10. Copyright

Al billede- og tekst materiale på konkrat.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.

 

11. Privatlivspolitik

Konkrät forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Se vores fulde erklæring på her.

 

 

Senest opdateret 21. november 2021